Garantloekken.dk blev oprettet som et forsøg på at samle garanter fra Løkken Sparekasse, efter det kom frem, at sparekassen var i alvorlige økonomiske problemer. Formålet med hjemmesiden var at give alle garanter mulighed for at følge situationen fra centralt hold.

Efter Løkken Sparekasses udmelding om, at sparekassen ikke længere overholdt solvenskravet, gik vi i gang med at danne Foreningen Garantloekken, der har til formål at undersøge og iværksætte muligheder for at redde garanternes penge.

Foreningens bestyrelse består af almindelige garanter, der alle har erfaringer, der kan bidrage fordelagtigt til foreningens virke.

Garantloekken.dk blev startet af en lille gruppe garanter, der var yderst overraskede over Løkken Sparekasses pludselige udmelding om økonomiske problemer. Gruppen var ikke alene i denne opfattelse, og garantloekken.dk har haft overvældende succes med at samle garanterne.